(703)(438) 2000

 

Avis Legal

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l'empresa  li informa que és titular del lloc web. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de la citada Llei, informa de les següents dades: 

El titular d'aquest lloc web és: 

Nom de l'empresa

Teresa Domingo Batlle

NIF

46632048P

Adreça postal

C/ Tossa de Mar 3 – Vilafranca del Penedés 08720 Barcelona

Nombre d'inscripció 

Número de inscripción

USUARIS

L'accés i/o ús d'aquest portal li atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d'Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran aplicable independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d'obligat compliment.

ÚS DEL PORTAL

La pàgina web proporciona l'accés a multitud d'informacions, serveis, programes o dades (d'ara endavant, “els continguts”) en Internet pertanyents a Teresa Domingo Batlle o als seus llicenciadors als quals l'USUARI pugui tenir accés. L'USUARI assumeix la responsabilitat de l'ús del portal. Aquesta responsabilitat s'estén al registre que anés necessari per accedir a determinats serveis o continguts.

En aquest registre l'USUARI serà responsable d'aportar informació veraç i lícita. Com a conseqüència d'aquest registre, a l'USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial de la mateixa. L'USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que Teresa Domingo Batlle ofereix a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los para: 

  1. incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic
  2. difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans
  3. provocar danys en els sistemes físics i lògics de  Teresa Domingo Batlle dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats;
  4. intentar accedir i, si escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris i modificar manipular els seus missatges. Teresa Domingo Batlle es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l'ordre o la seguretat pública o que, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació. En qualsevol cas, Teresa Domingo Batlle o serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Teresa Domingo Batlle serà titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.).

Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Teresa Domingo Batlle L'USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Teresa Domingo Batlle Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'USUARI haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el les pàgines de Teresa Domingo Batlle

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

Teresa Domingo Batlle no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS

Teresa Domingo Batlle es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats al seu portal.

ENLLAÇOS

En el cas que a la pàgina web es disposessin enllaços o hipervínculos feia altres llocs d'Internet, Teresa Domingo Batlle no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Teresa Domingo Batlle assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests hipervínculos o altres llocs d'Internet.

Igualment, la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

DRET D'EXCLUSIÓ

Teresa Domingo Batlle es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicionis Generals d'Ús.

GENERALITATS

Teresa Domingo Batlle perseguirà l'incompliment de les presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA

Teresa Domingo Batlle podrà modificar a qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen.

La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre Teresa Domingo Batlle i  l'USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat anteriorment indicada.

 

 

 

 

POLÍTICA DE COOKIES

PRIMERA CAPA 

  1. *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies amb finalitats exclusivament tècniques, és a dir, únicament per al correcte funcionament del lloc web, s'inclourà en el bàner la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recaptem ni cedim dades de caràcter personal dels usuaris. Clica AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies. 

ACCEPTAR COOKIES              REBUTJAR COOKIES

  1. *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats exclusivament tècniques, és a dir, únicament per al correcte funcionament del lloc web, s'inclourà en el bàner la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat exclusivament tècnica. Clica AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies. 

ACCEPTAR COOKIES              REBUTJAR COOKIES

  1. *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques i de personalització, s'inclourà en el bàner la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques i de personalització. Clica AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies. 

ACCEPTAR COOKIES              REBUTJAR COOKIES

  1. *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i de publicitat anònima, s'inclourà la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i per mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi anònima dels hàbits de navegació. Clica AQUÍ per a més informació sobre la Política de Cookies. Pots acceptar totes la cookies prement el botó “Acceptar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.

ACCEPTAR COOKIES            CONFIGURAR COOKIES

  1. *En el cas que el lloc web utilitzi cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i de publicitat personalitzada/comportamental, s'inclourà la següent llegenda:

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de personalització, analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Clica AQUÍ per a més informació sobre la Política de Cookies. Pots acceptar totes la cookies prement el botó “Acceptar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.

ACCEPTAR COOKIES            CONFIGURAR COOKIES

 

 

 

*CONFIGURAR COOKIES: Per als dos últims supòsits especificats anteriorment, en fer clic a configurar cookies, haurà d'aparèixer el següent desplegable. L'usuari podrà seleccionar les cookies en concret que vulgui permetre.

CONFIGURACIÓ DE COOKIES:

  • Cookies tècniques: ACCEPTARREBUTJAR
  • Són necessàries per al correcte funcionament del lloc web.
  • Permeten la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, completar i enviar un formulari de contacte, etc.

 

  • Cookies de personalització:ACCEPTARREBUTJAR
  • Permeten especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals. Per exemple, definir l’ idioma, configuració regional o el tipus de navegador.

 

  • Cookies analítiques: ACCEPTARREBUTJAR
  • Ens permeten conèixer millor les preferències dels usuaris en el nostre lloc web i així realitzar millores. 
  • Captem informació anònima sobre l'ús del nostre lloc web.

 

  • Cookies publicitàries: ACCEPTARREBUTJAR
  • Ens permeten mostrar-te publicitat que pot ser interessant per a tu.
  • Mostren anuncis dirigits a tu de forma anònima.

 

  • Cookies de publicitat comportamental: ACCEPTAR          REBUTJAR*només per al supòsit 5
  • Permeten mostrar-te publicitat personalitzada a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació, formant un perfil de les teves preferències  com a usuari.

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGONA CAPA: 

QUÈ ÉS UNA COOKIE?

Aquest lloc web utilitza cookies i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzes la forma en la qual es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d'aquestes tecnologies es descriuen a continuació. 

QUI UTILITZA LA INFORMACIÓ DE LES COOKIES?

Les dades emmagatzemades són tractades per l'entitat Teresa Domingo Batlle amb CIF 46632048P- amb domicili social a C/ Tossa de Mar 3 – Vilafranca del Penedés 08720 Barcelona

QUINS TIPUS DE COOKIES EXISTEIXEN?

Les Cookies poden classificar-se, en virtut de les seves característiques pròpies, dins de diverses categories.

  1. Segons l'entitat que la gestioni:

 

  • Cookies pròpies: Són aquelles que s'envien al teu ordinador i són gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del Lloc web.

 

  • Cookies de tercers: Són aquelles que s'envien al teu ordinador i no són gestionades per nosaltres sinó per una tercera entitat. 

 

 

  1. Segons el termini de temps que romanen activades: 

 

  • Cookies de sessió: Aquest tipus de cookies recapten i emmagatzemen dades únicament mentre l'Usuari accedeix al Lloc web. 

 

  • Cookies persistents: Mitjançant aquest tipus de cookies les dades segueixen emmagatzemades i poden ser accedides i tractades durant el període definit pel responsable de la cookie, i pot anar d'uns minuts a diversos anys.

 

  1. Segons la finalitat:

 

  • Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través del lloc web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que el mateix ofereix, com per exemple, controlar  el   tràfic  i  la comunicació   de    dades,   identificar   la    sessió,   accedir   a    parts   d'accés   restringit, recordar els elements que integren una comanda,  realitzar el procés de compra  de     una comanda,  realitzar   la  sol·licitud  d'inscripció    o   participació  en  un esdeveniment,   utilitzar    elements   de   seguretat    durant   la   navegació,    emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

 

  • Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l'usuari accedeix al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides, com per exemple l’ idioma, la configuració regional des d'on accedeix al servei, etc. 

 

  • Cookies d'anàlisi: Són aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i  anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals   estan  vinculades.  La   informació  recollida  mitjançant   aquest  tipus  de   cookies  s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l'elaboració      de  perfils   de  navegació  dels     usuaris  d'aquests    llocs, aplicacions i plataformes, amb la finalitat d'introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei.

 

  • Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, s'hagi inclòs en el lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat sobre la base dels  criteris com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.

 

  • Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l'editor hagi inclòs a la seva pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

 

QUINS TIPUS DE COOKIES UTILITZA AQUEST LLOC WEB?

 

A continuació, s'especifiquen les cookies en concret emprades en el present Lloc web:

 

Nom

Tipus (tècniques, personalització, anàlisi o publicitàries)

Durada

Finalitat

Pròpies/Tercers

*Identificació del tercer (link a la Política de Cookies del tercer)

moove_gdpr_popup

tècnica

 

1 any

 

Indica la tolerancia de les cookies en la configuració

GDPR Cookie Compliance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta taula pot ser actualitzada conforme a les cookies empleades a cada moment. T’ aconsellem que consultis la nostra Política de Cookies de forma regular. 

 

 

 

 

ES REALITZEN TRANFERÈNCIESS DE DADES A TERCERS PAÏSOS?

Pots informar-te de les transferències a tercers països que, si escau, realitzen els tercers identificats en aquesta política de cookies en els seus corresponents polítiques (Veure els enllaços facilitats en la taula anterior, a l'apartat de cookies de tercers).

 

COM DESHABILITAR I BLOQUAR COOKIES? 

T' informem que, en qualsevol cas, pots desactivar o bloquejar les cookies activant la configuració del teu navegador, permitiéndoti rebutjar la instal·lació de totes o algunes de les cookies. En cas de no permetre la instal·lació de cookies és possible que no puguis accedir a algunes de les funcionalitats del present lloc web, i per tant, la teva experiència com a usuari en el lloc web resulti menys satisfactòria.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el teu ordinador. Per a més informació sobre com ajustar les seves configuracions de cookies en els següents navegadors, ti remetem a l'enllaç pertinent:

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Safari

Opera

 

QUINS DRETS TÉ S SOBRE LES DADES PERSONALS APORTADES?

Com a usuari, pots exercitar els següents drets: 

  • Dret d'accés: Tens dret a obtenir per part de l'empresa confirmació de si s'estan tractant o no les teves dades personals que, i si es el cas, quines dades tracta.
  • Dret de rectificació: Tens dret a obtenir per part de l'empresa,  la rectificació de les dades personals inexactes que et concerneixen. En la sol·licitud de rectificació hauràs d’  indicar les dades que vols que es modifiquin.
  • Dret d'oposició: Tens dret a oposar-te en qualsevol moment, per motius relacionats amb la teva situació particular, al fet que dades personals que et concerneixin siguin objecte d'un tractament basat en l'interès legítim de l'empresa.   En aquest cas, l'empresa deixarà de tractar les dades personals, tret que acreditem motius legítims imperiosos pel tractament  que prevalguin sobret us interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret de supressió: Tens dret a obtenir per part de l'empresa, la supressió de les dades personals que et concerneixin..
  • Dret a la portabilitat de les dades: Tens dret al fet que l'empresa transfereixi les teves dades personals a un altre responsable del tractament. Només és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l'execució d'un contracte o al teu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats..
  • Dret a la limitació del tractament: Tens dret a sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les teves dades quan: impugnes l'exactitud de les dades, mentre l'empresa verifica aquesta exactitud; hagis exercit el dret d'oposició a el tractament de les teves dades, mentre que es verifica si els motius legítims de l'empresa prevalen sobre els teus com interessat.
  • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils: Tens dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o t'afecti significativament de manera similar.

 

En qualsevol moment, podràs exercir aquests Drets, mitjançant un escrit i acreditant la teva  personalitat dirigit a Teresa Domingo Batlle amb adreça de correu postal en C/ Tossa de Mar 3 – Vilafranca del Penedés 08720 Barcelona

A més, podràs presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals infringeix la legislació aplicable.

 

 

 

 

 

 

POLÍTICA DE PRIVADESA DEL LLOC WEB

Som una empresa en la qual la transparència en la informació és fonamental per establir una relació de confiança amb les persones que formen el nostre projecte i amb els nostres proveïdors i clients, sent la protecció de les dades personals de les persones que confien en nosaltres de vital importància, per la qual cosa volem mitjançant la present política de privacitat informar-li sobre com recaptem i com tractem o utilitzem aquestes dades.

En aquesta política de privadesa s'estableixen les bases sobre les quals l'empresa, tracta les dades de caràcter personal que voluntàriament ens faciliten els nostres usuaris a través de la pàgina web.

Aquesta política sempre serà aplicable quan es facilitin dades a l'empresa, la qual serà responsable de les seves dades (Responsable del Tractament de les Dades), i a través de qualsevol dels formularis de contacte o subscripció on es recullin dades de caràcter personal (nom, email, etc.).

A QUÈ ENS COMPROMETEM

  • A respectar la privadesa dels nostres usuaris i tractar les dades personals amb el consentiment dels mateixos.
  • A tractar les dades personals que estrictament necessitem per donar el servei sol·licitat, i tractar-los de forma segura i confidencial, prenent les mesures necessàries per evitar l'accés no autoritzat i l'ús indegut dels mateixos.
  • A no utilitzar les dades personals per a finalitats per les quals no hem obtingut prèviament el consentiment.
  • A no donar les dades personals a tercers ni compartir-los.
  • A conservar les dades personals durant el temps estrictament necessari per a la finalitat concreta per la qual han estat proporcionades.

 

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE  S US DADES PERSONALS

Nom de l'empresa

Teresa Domingo Batlle

NIF

46632048P

Adreça postal

C/ Tossa de Mar 3 – Vilafranca del Penedés 08720 Barcelona

 

QUÈ ÉS UNA DADA PERSONAL I EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Una dada personal és tota informació sobre una persona física identificada o identificable. Es considera persona física identificable tota persona la identitat de la qual pugui determinar-se directa o indirectament, en particular mitjançant un identificador, com per exemple un nom, un nombre d'identificació, dades de localització, un identificador en línia o un o diversos elements propis de la identitat física, fisiològica, genètica, psíquica, econòmica, cultural o social d'aquesta persona. 

Així mateix, el tractament de dades personals implica qualsevol operació o conjunt d'operacions realitzades sobre dades personals o conjunts de dades personals, ja sigui per procediments automatitzats o no, com la recollida, registre, organització, estructuració, conservació, adaptació o modificació, extracció, consulta, utilització, comunicació per transmissió, difusió o qualsevol altra forma d'habilitació d'accés, acaro o interconnexió, limitació, supressió o destrucció.

QUINS TRACTAMENTS REALITZEM SOBRE LES SEVES DADES PERSONALS I PER A  QUINES FINALITATS

  • Sol·licitud d'informació per part de l'usuari

Gestionar la sol·licitud d'informació remesa per part de l'usuari a través del formulari de contacte i/o l'adreça de correu electrònic, correu postal i/o número de telèfon facilitat a través del lloc web. 

 

  • Suscripció a newsletter

Gestionar la subscripció a l'enviament de newsletter 

 

  • Treballar amb nosaltres mitjançant l'enviament del currículum

Gestió dels CV rebuts a través del formulari disponible en el lloc web. Així com dels vídeos de presentació adjuntats a la sol·licitud. 

 

  • Alta i accés al perfil d'usuari

Gestió de l'alta i de l'accés al portal d'usuari mitjançant el corresponent compte d'usuari i contrasenya. 

 

  • Gestió dels comentaris en el blog.

Gestionar l'enviament i recepció dels comentaris que l'usuari hagi publicat en el blog.

 

QUINES DADES PERSONALS CAPTEM

A través de la nostra pàgina web podem recaptar dades personals per a diferents finalitats:

  • Sol·licitud d'informació per part de l'usuari

Captarem el seu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, així com aquelles dades personals que ens hagi facilitat amb motiu de la consulta plantejada.

 

  • Suscripció a newsletter

Captaremos su dirección de correo electrónico.

 

  • Treballa amb nosaltres mitjançant l'enviament de currículum 

Captarem el seu nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon, experiència laboral i acadèmica, així com qualsevol altra informació addicional que hagi inclòs en el seu CV. Igualment, captarem la seva imatge mitjançant el vídeo de presentació que ens hagi facilitat. 

 

  • Alta i accés al perfil d'usuari

Adreça de correu electrònic  i contrasenya, així com qualsevol altra dada que s'hagi facilitat amb la finalitat de crear el compte o perfil.

 

  • Gestió dels comentaris en el blog.

Qualsevol dada que s'hagi facilitat en publicar el corresponent comentari. 

 

Depenent de la finalitat per la qual s'aporten les dades, seran requerides les dades estrictament necessàries. 

És important que l'usuari sigui conscient de les dades que aporta i la finalitat per la qual ho fa perquè al moment que les facilita, està acceptant que recopilem, emmagatzemem i utilitzem aquestes dades per a la finalitat requerida, podent a qualsevol moment retirar el consentiment prestat pels llits oportuns sent el consentiment de l'interessat la base legal i legitimació per al tractament de les seves dades personals.

 

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, necessitem una base de legitimació per al tractament de les seves dades personals. La base de legitimació és el seu consentiment. 

QUINS DRETS TÉ SOBRE LES DADES PERSONALS APORTADES

Com a usuari, pot exercitar els següents drets: 

  • Dret d'accés: Té dret a obtenir per part de l'empresa confirmació de si s'estan tractant o no les seves dades personals que, i si escau, quines dades tracta.
  • Dret de rectificació: Té dret a obtenir per part de Teresa Domingo Batlle, la rectificació de les dades personals inexactes que li concerneixin. En la sol·licitud de rectificació haurà d'indicar les dades que desitja que es modifiquin.
  • Dret d'oposició: Té dret a oposar-se a qualsevol moment, per motius relacionats amb la seva situació particular, al fet que dades personals que li concerneixin siguin objecte d'un tractament basat en l'interès legítim de l'empresa. En aquest cas, l'empresa deixarà de tractar les dades personals, tret que acreditem motius legítims imperiosos per al tractament   que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret de supressió: Té dret a obtenir per part de Teresa Domingo Batlle la supressió de les dades personals que li concerneixin.
  • Dret a la portabilitat de les dades: Té dret al fet que l'empresa transfereixi les seves dades personals a un altre responsable del tractament. Solament és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l'execució d'un contracte o en el seu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats.
  • Dret a la limitació del tractament: Té dret a sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les seves dades quan: impugni l'exactitud de les dades, mentre Teresa Domingo Batlle verifica aquesta exactitud; hagi exercit el dret d'oposició al tractament de les seves dades, mentre que es verifica si els motius legítims de Teresa Domingo Batlle prevalen sobre els seus com interessat.

 

En qualsevol moment, podrà exercitar aquests Drets, mitjançant un escrit i acreditant la seva personalitat dirigit al responsable del tractament a l'adreça assenyalada anteriorment, o a través de l'adreça de correu electrònic: info@llonguerasvilafranca.com

A més, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals infringeix la legislació aplicable.

 

 

 

SEGURETAT I EMMAGATZEMATGE DE LES DADES

Mantindrem les dades durant el temps estrictament necessari per a la prestació del servei sol·licitat i mentre el titular no sol·liciti la seva eliminació, adoptant les mesures adequades de caràcter tècnic i organitzatiu contra el tractament no autoritzat o il·lícit i contra la seva pèrdua, destrucció o dany accidentals, fent tot el possible per protegir-los i mantenir-los de forma segura.

 

QUINES DADES PERSONALS COMPARTIM AMB TERCERS

No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què existeixi una obligació legal o comunicació necessària per poder prestar-li el servei sol·licitat adequadament. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.